Notícies

Coneix la webapp Appodera’t!

Categories: General Notícies Recursos

13/10/2016

Des de Matriu presenten la webapp Appodera’t, una eina 2.0 contra la violència masclista que ha estat desenvolupada amb la col·laboració de l’Associació Hèlia i la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere. Aquesta aplicació té l’objectiu de sensibilitzar, prevenir, detectar i atendre les violències masclistes heteropatriarcals; i promoure les relacions respectuoses a l’entorn 2.0.

L’acte de llançament d’Appodera’t i es realitzarà aquest divendres 14 d’Octubre a les 19:30 h a l’Espai Cuina de la Francesca Bonnemaison. L’acte comptarà amb una breu presentació del projecte Appodera’t i concretament de la webapp i les seves funcionalitats, així com de la guia pedagògica fruit de la realització durant l’any passat dels tallers Appodera’t. Però és sobretot un espai de celebració i de trobada amb companyes i amigues.

Finalment, podeu seguir activament la campanya a les xarxes socials per estar al dia de totes les novetats. I si encara no us heu unit a la campanya, és molt senzill. Només cal omplir aquest formulari.

Puja a Appodera’t!

Contingut relacionat