Notícies

Incripcions obertes per al XII Fòrum contra les Violències de Gènere!

Categories: Formació General Notícies

24/10/2016

Ja podeu inscriure-us i consultar el programa del XII Fòrum contra les Violències de Gènere, que enguany se celebra els dies 17, 18 i 19 de novembre a l’Espai Francesca Bonnemaison.

En aquesta dotzena edició se seguirà lluitant per la visibilització i l’eradicació dels feminicidis, els assassinats de dones pel fet de ser dones, que han segat més de 700 vides en una dècada a l’Estat Espanyol. Sota el lema “Actuem contra els feminicidis”, es debatrà col·lectivament sobre la incidència global i local d’aquesta pandèmia, però també sobre com la violència de gènere és i ha de ser representada als mitjans, sobre refugiades, islamòfobia, masculinitats, apoderament de les dones, món laboral, món associatiu i autodefensa feminista. És necessari que realitzeu la vostra inscripció en aquest formulari.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona hi participarem dinamitzant una activitat dirigida a les associacions de la ciutat, per tal que puguin realitzar una autodiagnosi de gènere de la pròpia entitat, agafant com a base els continguts de la guia Re-generem-nos desenvolupada des del Grup de Treball de Gènere del CJB.

Us convidem a assistir al Fòrum i a traçar, entre totes, estratègies per a avançar cap a una societat lliure de violències des de l’arrel. Contra els feminicidis, actuem!

Contingut relacionat