Notícies

Camí de la solidesa: suport a projectes d’ESS liderats per dones

Categories: Formació General Notícies Recursos

18/11/2016

unnamed

Després d’una primera edició del programa, on es va acompanyar 17 iniciatives d’economia social i solidària al seu procés de consolidació, aquest desembre s’inicia la segona edició de Camí de la Solidesa.

Si sou una petita o mitjana empresa o entitat d’economia, social i solidària, formada i liderada principalment per dones i necessiteu un impuls per millorar la vostra estratègia i consolidar-vos, podeu participar al Camí de la Solidesa! Aquest programa de l’Ajuntament de Barcelona vol donar-vos eines, idees i recursos que us ajudin a enfortir la vostra empresa o entitat i millorar la seva gestió.

El programa consisteix en 32 hores formatives sobre 4 temàtiques: Estratègia, Producte o Servei, Persones i Finances i Economia i 20 hores d’acompanyament especialitzat així com, un espai de tutoria per fer seguiment de cada participant. Es realitzarà del 12 desembre de 2016 al 7 d’abril de 2017.

Per participar a  Camí de Solidesa heu d’inscriure-us i assistir a la sessió informativa que tindrà lloc el 21 de novembre de 9:30 a 11:30 al Parc Tecnològic de Nou Barris i després presentar la vostra sol·licitud.

Es comunicarà la selecció definitiva de les entitats participants abans del 2 de desembre. Les formacions s’iniciaran el 12 de desembre i s’allargaran fins el 19 de gener en horari de matí. Entre febrer i abril es realitzaran els acompanyaments.

Cliqueu aquí per inscriure-us i per més informació!

Contingut relacionat