Notícies

Teatre-fòrum “Toca de peus a terra: Paranys de l’amor romàntic”

Categories: General Notícies

23/11/2016

cartell-toca-de-peus-a-terra-webEn el marc de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències contra les Dones, des de l’Espai Jove La Fontana es promou una acció de teatre-fòrum amb la que reflexionar al voltant de temes com les pors, el respecte, l’exclusivitat o el xantatge emocional en les primeres relacions.

Aquesta peça de teatre fòrum estarà dinamitzada per ImpactaT i ens mostra els passos que segueixen l’Andrea i el Toni en la seva relació. Així, ens ajuda a detectar els tòpics de l’amor romàntic des de les primeres relacions i qüestiona activament els límits que no s’haurien de traspassar en cap relació de parella.

L’entrada és gratuïta!

  • Data: Dijous 24 de novembre a les 19h
  • Lloc: Espai Jove La Fontana. Gran de Gràcia, 190-192 (Barcelona). Metro <L3> Fontana.
  • Més informació a l’esdeveniment de Fb.

Contingut relacionat