Notícies

Formació-Acció “La perspectiva de gènere a les entitats” (8a edició)

Categories: Formació General Notícies Recursos

14/02/2017

banner formació gènere

El CJB organitza, en conveni amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI, una formació sobre perspectiva de gènere a les entitats juvenils dinamitzada per l’Associació Candela, amb l’objectiu de promoure entre les entitats juvenils una visió estratègica en perspectiva de gènere i donar eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere.

La formació tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana i constarà de vàries fases. Una primera formada per quatre sessions de formació conjunta els dies 14, 21 i 28 de març i 4 d’abril de 18h a 21h. Una segona de disseny i realització d’una acció enfocada al canvi amb perspectiva de gènere dins l’entitat, que es farà entre abril i maig. Finalment, la darrera fase consistirà en una valoració conjunta el 23 de maig, de 19h a 21h.

La inscripció és gratuïta i cada entitat haurà de dedicar un equip impulsor (mínim dues persones) que es comprometi a liderar el projecte a la seva entitat. Per tal de poder participar a la formació és necessari omplir el formulari d’inscripció, incloent els membres de l’equip i una descripció breu de l’acció que es voldrà dur a terme a l’entitat.

Us podeu inscriure a través d’aquest formulari fins el 12 de març!

Més informació: www.cjb.cat/formaciogenere

 

Contingut relacionat