Notícies

Urbanisme amb perspectiva feminista

Categories: General Notícies Recursos

20/02/2017

info_196_03_cicle_dona_internaEls entorns urbans també formen part d’un ecosistema natural, en el qual totes les persones ens hi hem de sentir benvolgudes. Al “Cicle Ciutat Cuidadora” descobrirem de la mà del Col·lectiu Punt 6 la ciutat des de la perspectiva de l’urbanisme feminista el qual concep l’espai públic com a un entorn que ha de tenir com a centre d’interès la vida i les necessitats de les persones i no pas la productivitat o la perspectiva econòmica. Els espais que tenen en compte la vida quotidiana de la ciutadania permeten la cura pròpia i la dels demés, fomenten l’intercanvi, l’ajuda mútua i generen comunitat.

El Cicle Ciutat Cuidadora ha estat organitzat per la Fàbrica del Sol i el Col·lectiu Punt 6 en el marc del Dia de la Dona (8 de març) i consta de 4 recorreguts i una gimcana que es duran a terme del 28 de febrer a l’11 de març. Els itineraris es desenvoluparan pels barris de la Vila de Gràcia, Trinitat Nova, Sants, Fort Pienc i Dreta de l’Eixample i Ciutat Vella i tenen per objectiu mostrar i debatre com ha de ser una ciutat cuidadora.

Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions ja estan obertes, clicant a cadascuna de les activitats:

Contingut relacionat