Notícies

Concurs d’il·lustració per un Sant Jordi no sexista!

Categories: General Notícies

21/03/2017

unnamedEn motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi 2017, des de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere es vol aprofitar per prendre consciència sobre la necessitat de trencar estereotips de gènere que fomenten pràctiques masclistes pròpies d’un sistema patriarcal i heteronormatiu, que genera les desigualtats que acaben esdevenint en actituds violentes.

Amb aquest concurs, es vol promoure la celebració d’una diada no sexista, com alternativa a la llegenda tradicional, fomentant l’ús de models coeducatius que transmetin una imatge de les dones fortes, empoderades i lliures, i que siguin protagonistes de les seves històries.

Es volen fer visibles històries reals capaces de promoure l’empoderament femení i les relacions igualitàries i saludables, amb igualtat de drets per a totes les persones. I fer visibles també històries que trenquin amb el mite de l’amor romàntic i heterosexual, per donar pas a noves històries d’amor, d’amistat, de compromís i de lluita, lliures de violències i d’estructures de domini i de poder.

Llegiu les bases aquí i animeu-vos a participar!

Termini: 9 d’abril de 2017

Contingut relacionat