Notícies

Aliances feministes locals contra el feminicidi i la violència sexual

Categories: General Notícies

06/04/2017

unnamedEls dies 27, 28 i 29 d’abril, la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere organitza conjuntament amb Feminicidio.net el taller-conversatori “Aliances Feministes locals contra el feminicidi i la violència sexual”, en el marc del projecte Construint ciutadanies globals i locals  per defensar i garantir el dret a la vida de les dones i el dret a una vida lliure de violències.

Aquest taller està dirigit a integrants de col·lectius feministes i entitats que abordin la qüestió des dels àmbits de la prevenció, sensibilització i/o intervenció amb supervivents i víctimes del feminicidi i/o la violència sexual.

Podeu consultar aquí el programa complert de les tres sessions.

És un taller no mixte, amb places limitades i inscripció gratuïta. Podeu formalitzar la vostra inscripció a través d’aquest formulari.

Lloc: Sala d’Actes de la Biblioteca Francesca Bonnemaison, carrer Sant Pere Més Baix, 7 Barcelona.

Contingut relacionat