Notícies

Comença el Cicle de Cinema ‘Dones: Accions i Resistències’

Categories: General Notícies

23/05/2017

Torna un any méSense títols el cicle de cinema de dones de la mà de l’Ajuntament de Barcelona, que enguany s’inicia el dia 5 de juny a la Plaça de la Trinitat, incloent cinc  projeccions de cinema a la fresca a diferents places, organitzades en col·laboració amb les comissions de festes majors dels districtes de Sant Andreu, Nou Barris, Ciutat Vella, Gràcia i Sarrià- Sant Gervasi.

El programa inclou també dues projeccions a la Sala Phenomena. Una de les sessions estarà dedicada a la presentació del curtmetratge guanyador del I Premi Joves Creadores impulsat per l’Institut de Cultura, en col·laboració amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona:  ‘Organizar lo (im)posible‘ de Tonina Matamalas i Carme Gomila en col·laboració amb Las Kellys Barcelona i Cooptècniques.

Pots consultar tota la programació aquí.

Contingut relacionat