Notícies

La Generalitat publica una guia de diagnosi d’igualtat de gènere a les empreses

Categories: General Notícies Recursos

22/06/2017

La Direcció general d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i  Famílies de la Generalitat de Catalunya ha publicat una guia pràctica per diagnosticar la igualtat efectiva de dones i homes en l’àmbit laboral.

Captura de 2017-06-22 18:40:12Els plans d’igualtat actuen com a instruments estratègics que permeten a les empreses integrar la igualtat d’oportunitats en la gestió dels recursos humans i avançar cap a una cultura organitzativa més justa i alhora més competitiva. Posar el valor de les persones al centre de l’organització propicia una major implicació i compromís, però també un millor aprofitament de les seves potencialitats i competències.

La finalitat de la publicació que us és servir d’eina pràctica per enfrontar la fase de diagnosi, clau en el procés d’elaboració d’un Pla d’igualtat. Una diagnosi rigorosa que reflecteixi fidelment la situació de dones i homes en l’empresa o organització i faciliti tot el treball posterior. Podeu consultar-la aquí.

Contingut relacionat