Notícies

Arriben les jornades sobre Lleure i feminismes

Categories: General Notícies

20/11/2017

Cartell_JLLiF2017_provEl proper cap de setmana del 2 i 3 de desembre tindrà lloc la setena edició de les Jornades de Lleure i Feminismes que coorganitzen Casals de Joves de Catalunya, Escola Lliure El Sol, Escoltes Catalans i Esplais Catalans amb la col·laboració del CJB entre d’altres.

Les jornades es realitzaran al Casal de Joves del Clot «La Traca» i al CC La Farinera del Clot, i duraran tot el cap de setmana! Un espai per aprendre, debatre i aprofundir juntes sobre feminisme. Podeu consultar el programa.

El tema central de les jornades 2017 serà la interseccionalitat, per prendre consciència de com es creuen diferents eixos d’opressió amb el gènere.

Us podeu inscriure mitjançant aquest formulari. Les places són limitades!

Contingut relacionat