Notícies

Presenta el teu projecte als XXXII Premis 8 de Març

Categories: Notícies

12/01/2018

Arriben els XXXII Premis 8 de Març – Maria Aurèlia Capmany!

Captura de 2018-01-08 10:07:59Enguany, sota el lema “Desvestint el gènere: Estètica i representació cultural del gènere”, la convocatòria té com a finalitat  donar suport als projectes que contribueixin a la sensibilització, la prevenció, la denúncia i l’afrontament de les situacions de discriminació i desigualtat de gènere en l’àmbit de la moda, l’estètica i la bellesa.

Pot presentar projectes qualsevol persona, grup, associació o entitat sense ànim de lucre, que estigui domiciliada o tingui seu a la ciutat de Barcelona. Els projectes han de ser inèdits o estar començant a implementar-se (en cap cas no poden ser projectes acabats) i s’han de dur a terme a la ciutat de Barcelona, essent d’aplicació pràctica a escala de districte o ciutat.

La convocatòria inclou els següents premis:
Premi al millor projecte (segons la decisió del Jurat) dotat amb 15.000 €.
Premi del Públic al millor projecte, dotat amb 3.000 €, escollit per votació popular durant l’acte de lliurament de premis que es durà a terme el mateix dia 8 de març.

El termini de presentació de les sol·licituds serà del 5 al 26 de gener de 2018.

Trobareu tota la documentació de la convocatòria aquí.

Contingut relacionat