Notícies

Fem activisme als mercats de barri!

Categories: General Notícies

06/03/2018

La Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere fa una crida de voluntariat per la campanya del proper dissabte 10 de març “Construïm barris lliures de masclisme!”, una jornada de sensibilització als mercats de barri.

Les tasques de les persones voluntàries seran la sensibilització donant informació a persones usuàries i a paradistes dels mercats i l’intercanvi de bosses per donatius per recollir fons per finançar tallers de prevenció als mateixos barris.

Gràcia (Mercat Llibertat)
9 a 11.30h
11.30h a 14h

Born (Mercat de Santa Caterina)
9 a 11.30h
11.30 a 14h

Sants (Mercat de Sants)
9 a 11.30h
11.30 a 14h

Si tens interès en participar-hi, escriu un correu a prouviolencia@pangea.org indicant el teu mercat i horari de preferència.

Contingut relacionat