Notícies

Participa al II Fòrum Rosa Virós

Categories: General Notícies

12/04/2018

L’equitat de gènere és una condició necessària i imprescindible per aconseguir societats justes i socialment responsables, capaces de garantir que cap persona quedi al marge del benestar social.

Captura de 2018-04-12 10-29-58És obvi que la taxa de pobresa i situació de precarietat de les dones supera amb
escreix la dels homes. De cap manera es pot mantenir un context injust, socialment desequilibrat i econòmicament ineficient, ja que malbarata el treball i el talent femení. Les seves causes tenen múltiples i velles arrels, en especial la divisió sexual del treball, que es reflecteixen en nombrosos àmbits de la nostra societat, sent especialment punyents a l’àmbit del treball.

Entre els objectius del Consell Econòmic i Social de Barcelona i la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona es troba la necessitat d’abordar les desigualtats de gènere amb propostes que ajudin a fer-les disminuir fins assolir la seva desaparició.

Participa al II Fòrum Rosa Virós i descobreix més sobre el tema.

Pots consultar aquí el programa.

Contingut relacionat