Notícies

Aturem les violències masclistes a les TIC

Categories: General Notícies Recursos

13/09/2018

Des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) s’organitza l’acte de presentació de la guia i projecte educatiu “Unfollow a les violències masclistes”, desenvolupat amb la col·laboració de Candela, EdPAC i la Borsa de Formació del CNJC, i amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

unnamedCiberassetjaments de diferent tipus, sexpreading, control a través de les xarxes socials o imposició de rols i models de bellesa impossibles… Recentment han aparegut noves formes de violències masclistes associades a les TIC que, lluny de retrocedir, avancen i adopten noves formes si no les combatem. El projecte “Unfollow a les violències masclistes” dona eines a entitats juvenils, professorat de secundària i jovent en general per prevenir-les i abordar-les.

L’acte tindrà lloc el dijous 4 d’octubre de 17h a 20h al Centre Cívic Vil·la Urània (Via Augusta 102, Barcelona). L’acte és obert però cal inscripció prèvia.

Contingut relacionat