Notícies

Concurs de vídeos contra les violències masclistes

Categories: Formació Notícies

18/09/2018

Arrenca la XIV Edició del Concurs per a l’eradicació de la violència masclista: NOMÉS SI ÉS SI! de la Plataforma Unitària contra les VVGG.

unnamedAmb l’objectiu de visibilitzar com dones, lesbianes i trans* ens apoderem dels nostres cossos i de les nostres sexualitats. Aquesta convocatòria pretén mostrar quines estratègies teixim davant de la reiterada vulneració dels nostres drets, com dia rere dia reivindiquem el plaer, el desig, l’autocura i la llibertat com a pilars de les nostres relacions afectives.

Per participar al concurs NOMÉS SI ÉS SI! heu de realitzar un vídeo de fins a 5 minuts que haureu de penjar al vostre Instagram amb els hashtags #nomessiessi i #concursprouviolencia2018. A la publicació també haureu d’anomenar @prouviolencia i @palaualos. El termini finalitza el 25 de novembre.

Recorda que el SI és reversible en qualsevol moment, ha de ser necessàriament lliure, actiu, explícit, conscient i continuat. L’última paraula sobre el que passa al teu cos és TEVA!

Consulteu les bases del concurs i animeu-vos a participar.

Contingut relacionat