Notícies

El 15 d’octubre no volem més matxirulos!

Categories: General Notícies

26/09/2018

“No caminis sola de nit”, “si beus és més probable que et violin”, “vas provocant”, “vas tancar bé les cames?”. Al CJB estem fartes que els missatges contra les violències masclistes s’adrecin a les víctimes i no als agressors.

El millor consell per evitar una agressió masclista és… no agredeixis, masclista! És per això que, conjuntament amb la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, convoquem una concentració el proper dilluns 15 d’octubre a les 20h a Plaça Sant Jaume.000L’acte constarà de:

· 1 minut de silenci en record de les 76 víctimes de violència masclista que portem aquest 2018 a l’Estat espanyol.

· Lectura del manifest jove contra les violències masclistes.

· Presentació i repartiment del díptic “No siguis un matxirulo!”, una llista de consells antimasclistes dirigits a persones que s’identifiquin com a homes.

Tens algun amic a qui creu que li fa falta revisar-se? Una conversació pendent amb els teus companys de pis? Ets un home i vols aliar-te amb el feminisme? Vine i agafa tots els exemplars de “No siguis un matxirulo!” que vulguis!

T’esperem.

Contingut relacionat