Notícies

Mirades Creuades, curs sobre interseccionalitat i feminismes

Categories: General Notícies Recursos

05/11/2018

El CNJC vol contribuir a la sensibilitzar la població jove al voltant de la perspectiva feminista i interseccional amb la finalitat d’enfortir el moviment associatiu juvenil des d’una òptica igualitària i crítica. En aquest context, la reedició del curs Mirades Creuades oferirà una formació completa sobre els eixos de poder i la seva intersecció, des de la perspectiva feminista, LGBTI+, intercultural i anticolonial.

mirades_creuades_banner_web_0L’objectiu del curs és promoure un canvi organitzacional de les entitats juvenils cap a l’equitat, la inclusió i la gestió positiva de les diversitats, que contempli una mirada complexa de les relacions de poder i de com afecten a les vivències particulars de persones i grups.

El curs està dirigit a persones joves d’entre 16-30 anys membres d’associacions juvenils, i es realitzarà a l’Edifici de la Generalitat, Plaça Pompeu Fabra, 1, Girona.

Inscriu-te a través d’aquest formulari fins el 9 de novembre (inclòs). Les places són limitades!

Contingut relacionat