Notícies

Aprenem a deconstruir la masculinitat

Categories: General Recursos

06/11/2018

Malgrat que la igualtat està reconeguda a nivell formal per llei, encara persisteixen desigualtats reals entre dones i homes. Per aconseguir la igualtat real i efectiva entre dones i homes, cal incorporar els homes. Incloure’ls en les polítiques de gènere fomenta la seva responsabilitat i implicació en el canvi; excloure’ls pot produir hostilitat i resistències, i possiblement, una exacerbació de les desigualtats.

Amb aquest recurs pedagògic de l’Ajuntament de Barcelona aprendrem com el patriarcat discrimina i oprimeix les dones, però també te conseqüències negatives per als homes. La identitat masculina tradicional es troba en la base de molts conflictes socials, però l’enemic comú no són els homes sinó el masclisme.

Contingut relacionat