Notícies

Abordem la violència masclista a l’espai públic

Categories: Notícies Recursos

13/11/2018

La violència masclista a l’espai públic és una realitat que cada dia afecta a dones i noies a les nostres ciutats, però que està molt invisibilitzada i normalitzada. Es tracta d’un problema que només en els casos més greus té algun impacte en l’opinió pública i sobre el que continuen existint creences molt arrelades que responsabilitzen a les víctimes. És doncs, un àmbit de la violència que cal que sigui afrontat a través d’informació i molta sensibilització cap al conjunt de la societat, per tal d’entendre les seves causes i així poder-la identificar i combatre.

Per tot això, l’Ajuntament de Barcelona ha elaborat un recurs pedagògic que tracti específicament aquest tema, amb l’objectiu d’oferir una eina pedagògica per tal de sensibilitzar, prevenir i contribuir a afrontar les situacions de violència masclista a l’espai públic. Aquest recurs pedagògic està dirigit a tota la ciutadania, com a eina bàsica de sensibilització.

Contingut relacionat