Notícies

“Parlem de…” treball sexual

Categories: General Notícies

14/11/2018

Des del Grup de Treball de Feminismes del Consell de la Joventut de Barcelona tornem un any més amb el cicle de xerrades “Parlem de…”, un espai que pretén abordar diferents temàtiques d’actualitat relacionades amb els feminismes per tal d’oferir espais de debat i reflexió a les persones joves i entitats juvenils de la ciutat.

Aquest cop centrarem el debat en la prostitució o treball sexual, una temàtica de gran actualitat arran el conflicte entre el Ministeri de Treball i el Sindicat de Treballadores Sexuals (OTRAS). Conxa Borrell, secretària general d’OTRAS, ens presentarà el posicionament i demandes d’aquest sindicat i respondrà les preguntes del públic.

L’acte tindrà lloc a l’Ateneu del Raval el proper dimarts, 27 de novembre, a les 19h.

Donades les discrepàncies entre els dos punts de vista respecte la prostitució o treball sexual, el CJB organitzarà dos actes explicant totes dues visions. Properament informarem de l’acte amb la postura abolicionista.

Contingut relacionat