Notícies

Les joves caminem juntes cap a la vaga feminista

Categories: General Notícies

26/02/2019

Sota el lema ‘Jove i obrera, cap pas enrere’ el Consell de Joventut de Barcelona se suma al bloc jove de la manifestació convocada amb motiu de la vaga feminista pel 8 de març. La convocatòria és a les 18h al metro d’Hostafrancs (L1) d’on sortirà la columna juvenil fins a confluir amb la gran manifestació del centre de la ciutat.

La vaga feminista del 8M vol ser una aturada laboral, de consum, estudiantil i de cures per tal de denunciar les opressions i violències masclistes que pateixen les dones en tots els àmbits de la vida i està impulsada i convocada per multitud d’entitats, col·lectius i institucions. Enguany el lema principal és: ‘Ens aturem per canviar-ho tot, cap pas enrere’.

Des de la Comissió 8 de Març, impulsora de l’organització general, l’objectiu és superar les dades de seguiment de l’any anterior i arribar a més dones i més diverses que se sumin a la jornada de vaga i a la manifestació unitària que el 2018 va aplegar més de 200.000 persones.

Per a més informació, pots llegir el manifest d’enguany i consultar les xarxes i el web de Vaga Feminista 8M.

8M_1

Contingut relacionat