Notícies

Teatre i poesia acompanyen la concentració contra els feminicidis del 18M

Categories: General Notícies

19/03/2019

El passat 18 de març, el Consell de Joventut de Barcelona va organitzar, juntament amb la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere, una concentració per visibilitzar i denunciar els feminicidis on van assistir-hi una seixantena de persones. L’acte va ser dissenyat i organitzat per les entitats del grup de treball de Feminismes del CJB.

En primer lloc, un grup d’estudiants de teatre amb altres noies que s’hi van voler sumar van representar la peça ‘Nosotras’, una obra de teatre de l’oprimit que va popularitzar la Red Internacional Ma(g)dalenas. Després, membres del secretariat i de les entitats del CJB van llegir un manifest  en què es va remarcar la importància de seguir lluitant contra els assassinats de dones pel sol fet de ser dones i es va posar en valor la sororitat com una forma de lluita col·lectiva. Per últim, la poetessa Elena G Ruiz va recitar el seu poema ‘Terrenys implícits, normalitats que esclavitzen’.

 

Contingut relacionat