Notícies

Vols participar en un nou projecte d’incidència política sobre Drets Sexuals i Reproductius?

Categories: General Notícies

09/04/2019

‘PREN-los’ vol ser una plataforma per denunciar les vulneracions als drets sexuals i reproductius cap a les persones joves. El projecte està promogut per l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius i el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) i forma part de la campanya Tira pel(s) dret(s)!

La participació és oberta a tothom a través d’un formulari d’inscripció. El programa consta de quatre fases diferents: unes primeres trobades de coneixença, una etapa de formació, la creació d’una estratègia d’incidència política, i la participació en espais de governança per tal d’incidir directament en el tema.

D’aquesta manera, PREN-los persegueix el doble objectiu d’apoderar les persones joves en l’àmbit dels drets sexuals i reproductius i, al mateix temps, impulsar la visibilització en espais polítics. A més, PREN-los constarà d’un programa d’acompanyament per tal de donar suport en els projectes durant tot el procés.

 

Contingut relacionat