Notícies

Tanquem el Curs en perspectiva feminista per a entitats

Categories: General Notícies

10/04/2019

La 10a edició del curs en perspectiva feminista ‘Com incorporem el feminisme a la nostra entitat?‘ arriba al seu fi després de cinc trobades formatives. Enguany hi han participat deu entitats juvenils diferents que han rebut un total de 12h de formació presencial gratuïta, l’acompanyament per realitzar un projecte a la seva entitat i una última sessió de retorn.

Alguns dels exemples de projectes i reptes que ara s’emprendran des de les entitats són diversos: un agrupament escolta realitzarà una formació pel seu Consell sobre com s’aplica la perspectiva feminista al seu Agrupament, una altra entitat treballà des de la seva comissió de gènere com potenciar la sensibilització sobre el tema, una colla de castells realitzarà una diagnosi conjunta sobre l’estat de la qüestió i generarà conjuntament noves estratègies.

Cada any, el CJB, en conveni amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI, i amb la dinamització de l’Associació Candela ofereix aquesta formació gratuïta sobre perspectiva feminista a les entitats juvenils amb l’objectiu de promoure entre les entitats i associacions de la ciutat una visió estratègica en perspectiva de gènere, així com donar eines per realitzar una acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere.

Contingut relacionat