Notícies

Teatre per pensar sobre les violències masclistes a l’àmbit laboral

Categories: Notícies

23/04/2019

El 2 de maig a les 19h a l’Espai Jove La Fontana s’estrena Interrail, una obra de teatre breu de la companyia Les Candidates i es durà a terme un col·loqui posteriorment. Dirigit per Joan Viñas i interpretat per Marina Buisan i Rocío Balagué, Interrail és un viatge per la vida de dues amigues des de que es coneixen a l’escola fins a la fatídica edat dels 30.

Moments compartits, dubtes existencials i decisions vitals sota la pressió social que patim les dones en aquesta societat patriarcal. Interrail és una obra curta, entre 15 i 20 minuts; una comèdia realista, àgil i amb un rerefons tràgic i sincer, que pretén donar veu a situacions quotidianes on les dones s’hi poden veure reflectides, i on els homes puguin reflexionar sobre els seus privilegis de gènere.Cartell de l'obra Interrail

Contingut relacionat