Notícies

Participem a les jornades “Replantegem les cures en les organitzacions. Posem la vida al centre”

Categories: General

01/07/2019

El CJB co-organitza les jornades ‘Replantegem les cures en les organitzacions. Posem la vida al centre’ promogudes per Lafede.cat, la plataforma de les organitzacions socials de justícia global. Amb aquestes jornades Lafede.cat té per objectiu la  Guia d’autodiagnosi per introduir la perspectiva feminista i l’ètica de la curadesprés d’un procés participatiu de tres anys dins la federació, impulsat per l’Eix de feminismes i coordinat per L’Esberla i l’Observtaori IQ.

Així doncs, es presentarà la Guia de Lafede.cat amb altres organitzacions i plataformes que han dut a terme processos de plantejament i reformulació sobre com entenen i apliquen l’ètica de les cures en si de les seves entitats. En aquest marc, el CJB presentarà en una de les taules d’experiències la guia Regenerem-nos, un recurs realitzat el 2017 per tal que les entitats juvenils poguessin dur a terme una diagnosi bàsica i ordenada de la perspectiva feminista de la seva entitat i poguessin traçar línies d’acció en aquest sentit.

Les altres entitats co-organitzadores, Dones Directives i Professionals d’Acció Social (DdiPAS), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, la Xarxa d’Economia Social i Solidària i el Consell de Joventut de Barcelona,  l’Agència Catalana de Cooperació i l’Ajuntament de Barcelona, també exposaran experiències d’interès per tal de poder obrir la reflexió col·lectiva i compartir coneixements.

Programa de la jornada

 

Contingut relacionat