Notícies

Premi Joves Creadores 2019 de la Bonne

Categories: General

18/09/2019

El Premi Joves Creadores és el concurs que organitza el La Bonne, el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Aquest concurs està destinat a les joves creadores de la ciutat de Barcelona amb l’objectiu d’enfortir i promoure la producció audiovisual liderada per dones. Enguany es premiaran productes audiovisuals amb la temàtica ‘Els nostres cossos’, per tal de reivindicar el cos a eina de lluita feminista i donar visibilitat als cossos no normatius i dissidents.

La convocatòria està oberta del 16 de setembre al 30 d’octubre i hi poden participar totes les dones residents a Barcelona menors de 36 anys. Per saber més, pots consultar les bases d’aquest premi.

Cartell promocional

 

Contingut relacionat