Reviu les converses instagram de Capgirem el món!

Lafede.cat, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) vam organitzar conjuntament una setmana d’actes per commemorar el 10 de Desembre, Dia Internacional dels Drets Humans sota el lema ‘Capgirem el món. Revoluciona’t per a la Justícia global‘.

Banner_capgirem

Del 14 al 18 de desembre us vam portar una setmana plena de converses intergeneracionals a través d’instagram live entre youtubers joves col·laboradors del Canal Malaia, i referents en temes de Justícia Global, una de les àrees de treball del CJB. T’ho vas perdre? No passa res! Pots reviure totes les converses al web de Justícia Global!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Capgirem el món: celebrem el Dia del Drets Humans a la Model
La tarda del 10 de desembre arriba la segona edició presencial de la campanya 
Justícia global
Tanquem el II Fòrum Internacional Youth Act! amb 16 demandes
Del 13 al 16 de juny s'ha celebrat a Barcelona la IIa edició del Fòrum Internacional Y ...
Justícia global
Conferència Sàhara Rise als campaments de refugiats de Tinduf
El CJB present a la conferènc ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.