Notícies

Tot a punt per l’inici de la campanya a les eleccions del Consell Escolar!!

Categories: Consells escolars Notícies

07/10/2014

A partir de dilluns dia 3 de novembre comença la campanya d’eleccions al Consell Escolar! Recordeu que les votacions es duran a terme entre els dies 24 i 28 de Novembre.

Si encara no teniu decidit si us hi voleu presentar perquè necessiteu informació sobre què són els Consells Escolars i quin paper hi podeu jugar com a alumnat, com si teniu claríssim que sí ho voleu fer però necessiteu un cop de mà per preparar la vostra campanya, en aquesta pàgina hi trobareu una guia que us serà de molta utilitat!

A més a més, si el vostre centre disposa de Punt JIP, no dubteu a demanar-lis tota la informació que creieu necessària!

Per qualsevol altre dubte que pugueu tenir podeu trucar al 93 265 47 36 o enviar un correu electrònic a educacio@cjb.cat. Si ho prefereiu, també ens podeu deixar el vostre comentari en aquesta pàgina de facebook!

Contingut relacionat