Notícies

Visc, Convisc… Participo! – Inici del projecte 2014-15

Categories: Notícies

29/10/2014

Amb l’inici del curs escolar 2014-15 el projecte Visc, Convisc… Participo! ha tornat a les aules. A través d’aquest projecte les associacions juvenils estudiantils i educatives de la ciutat, així com aquelles plataformes territorials d’entitats juvenils més consolidades de Barcelona entren als instituts de secundària de la ciutat.

Les sessions ja han començat als instituts La Sedeta (del districte de Gràcia) i Ernest Lluch (del districte de l’Eixample) i una llista de 18 instituts més han concretat la seva participació per aquest curs. Continuarem treballant perquè quan arribem al juny, siguin més de 20 els instituts de la ciutat que s’hagin implicat en el projecte.

Un equip format per una seixantena de dinamitzadores i dinamitzadors procedents d’agrupaments escoltes, esplais i sindicats d’estudiants serà l’encarregat d’entrar a les aules a transmetre els valors de la participació i l’associacionisme a través de la dinamització de diferents activitats a les aules. Si voleu tenir més informació sobre el contingut del projecte la podreu trobar en aquest enllaç.

A mesura que vagi avançant, es vagin desenvolupant les sessions i anem tenint nous instituts, us n’anirem informant tant des d’aquesta pàgina web com des de la pàgina de facebook.

Contingut relacionat