Notícies

VCP! Al Congrés Internacional de Ciutats Educadores

Categories: Notícies

05/11/2014

Entre els propers dies 13 i 16 de Novembre se celebrarà a Barcelona el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores.

Entre el centenars d’experiències educatives internacionals que s’hi presentaran també hi podreu trobar el projecte Visc Convisc Participo!

 Informació del Congrés de Ciutats Educadores:

L’any 2014 se celebra a Barcelona el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores coincidint amb el vintè aniversari de la constitució a Barcelona de l’Associació, de la qual Barcelona ha exercit la presidència des de que es va crear.

A la nostra societat, el coneixement i l’educació són eixos bàsics per al desenvolupament i la inclusió social. Per això l’Administració local, com a líder dels objectius estratègics territorials, projecta sobre l’educació una mirada àmplia, més enllà de l’escola, una mirada sustentada en la idea de ciutat educadora, en la qual l’educació esdevé un instrument, motor o palanca per al desenvolupament personal i col·lectiu, la inclusió social i la millora de la convivència i de la solidaritat.

Més informació a: http://iaec2014.bcn.cat/

Contingut relacionat