Notícies

Ja ha començat la campanya d’eleccions al Consell Escolar

Categories: Consells escolars Notícies

07/11/2014

El passat dilluns dia 3 de novembre va començar la campanya d’eleccions al Consell Escolar. Des d’aleshores i fins a cinc dies abans de les eleccions, podeu presentar les vostres candidatures!! Recordeu que les votacions es duran a terme entre els dies 24 i 28 de Novembre.

Si encara no teniu decidit si us hi voleu presentar perquè necessiteu informació sobre què són els Consells Escolars i quin paper hi podeu jugar com a alumnat, com si teniu claríssim que sí ho voleu fer però necessiteu un cop de mà per preparar la vostra campanya, en aquesta pàgina hi trobareu una guia que us serà de molta utilitat!

A més a més, si el vostre centre disposa de Punt JIP, no dubteu a demanar-lis tota la informació que creieu necessària!

Per qualsevol altre dubte que pugueu tenir podeu trucar al 93 265 47 36 o enviar un correu electrònic a educacio@cjb.cat. Si ho prefereiu, també ens podeu deixar el vostre comentari en aquesta pàgina de facebook!

Contingut relacionat