Notícies

Seguiment de Campanya eleccions Consell Escolar: Horta-Guinardó

Categories: Consells escolars

19/11/2014

Aquest districte ha estat el primer on les persones interessades en presentar candidatura a les eleccions han realitzat petites formacions per tal d’estar al corrent de què és i què implica representar els nostres companys i companyes en el Consell Escolar.

En aquest sentit, al Ferran Tallada van realitzar una petita trobada entre delegats i delegades on va ser el propi alumnat qui va explicar de primera mà tota aquesta informació.

Per la seva banda, el Joan Brossa també va realitzar una formació per a totes les persones interessades (que per cert, no van ser pas poques). Al cap de poc, aquest interès es va traduir amb la presentació de les primeres candidatures.

Al Príncep de Girona també van ser formats a principis de novembre. Destaca que la totalitat de candidatures que es presenten són de persones de segon Cicle d’ESO i primer de Batxillerat.

Finalment, a l’Escola Virolai també han realitzat ja la seva formació, en aquest cas, la totalitat de candidatures està representada per a persones de 2on d’ESO.

A mesura que veiem com evoluciona la campanya al districte, seguirem informant!!

 

 

 

 

Contingut relacionat