Notícies

Ja hi ha finalistes del Concurs de projectes del curs 14-15

Categories: Notícies

15/06/2015

Avui a les 9h ha acabat el termini per votar els més de 30 projectes que des de les aules heu compartit amb tota la comunitat.

Ja tenim els tres projectes finalistes:

  • Amb 169 vots…
    El projecte de 3r d’ESO de l’Escola Pia Luz Casanova de Nou Barris. Un projecte que busca la millora de les instal·lacions del propi centre educatiu per col·laborar amb la convivència de tots i totes. Podeu consultar la proposta aquí.
  • Amb 96 vots…
    El projecte del grup 3.1 de l’INS Menéndez-Pelayo de Sarrià -Sant Gervasi. El projecte s’ha centrat en el plantejament d’activitats al centre per finançar una sortida a Port Aventura o unes Colònies pel curs. Podeu consultar el projecte que proposen aquí.
  • Amb 69 vots…
    El projecte del grup 3r d’ESO A de l’Institut Montjuïc del districte de Sant Montjuïc plantejat amb la finalitat de cercar finançament per poder fer alguna sortida educativa com a grup classe per treballar la convivència i la coneixença de l’entorn i col·laborar amb la neteja de l’espai. Podeu consultar el projecte aquí.

Ara és feina del jurat, format per l’equip de persones dinamitzadores del programa, qui s’endú la tasca de prendre la decisió final sobre el projecte guanyador.

Com a màxim el divendres 19 de juny farem saber el projecte guanyador!

Que la sort us acompanyi!

 

Contingut relacionat