Notícies

El projecte “Diversió ecològica”, guanyador del premi del Concurs de projectes d’aquest curs 14-15

Categories: Notícies

19/06/2015

Les persones membres del jurat han decidit atorgar el premi del Concurs de projectes organitzat en el marc del Visc, Convisc… Participo! al projecte “Diversió ecològica” presentat pel grup de 3r d’ESO A de l’INS Montjuïc.

L’alumnat proposa un seguit d’activitats de cerca de finançament per fer una sortida educativa que promogui el lleure a la natura. Segons planteja el projecte l’activitat a l’aire lliure ha de permetre treballar la convivència i la coneixença de l’entorn al temps que promou el servei ja que la iniciativa planteja la neteja d’un espai natural per fomentar-ne la conservació.

Des del jurat felicitem totes les persones del grup de 3r d’ESO A de l’INS Montjuïc, per l’empenta, per la proposta i pel premi obtingut. També es vol reconèixer la tasca del professorat que els ha facilitat tirar endavant la idea.

També volem felicitar el grup de 3r d’ESO de l’Escola Pia Luz Casanova i el grup 3.1 de l’INS Menéndez Pelayo per haver estat finalistes del concurs i reconèixer, també, el professorat que ha dut fins aquí aquests projectes.

I no volem descuidar de donar les gràcies a tots els centres i grups d’alumnes que heu col·laborat amb el concurs presentant projectes i compartint idees i propostes.

Contingut relacionat