Notícies

L’INS Dr. Puigvert ens explica una bona pràctica!

Categories: Consells escolars Notícies

05/12/2016

Durant el mes previ a les eleccions del Consell Escolar, les quals es van celebrar durant la setmana del 28 de novembre al 2 de desembre de 2016, hem pogut observar com els diversos instituts han posat en marxa diferents maneres de facilitar la informació a l’alumnat.

Avui us portem la bona pràctica que es va dur a terme a l’IES Dr. Puigvert, en el qual van habilitar un panell a la recepció del centre amb una fotografia i descripció de totes les persones candidates a les eleccions!

dr-puigvert

La iniciativa va ser de molta utilitat per a l’alumnat, ja que d’aquesta manera podien anar familiaritzant-se amb les diferents persones que es presentaven a les eleccions i que han anat coneixent mica en mica durant el temps de campanya.

Felicitem aquesta bona idea i us convidem a que la poseu en pràctica!

 

Contingut relacionat