Notícies

L’alumnat de l’Institut Dr. Puigvert organitza una jornada de donació de sang!

Categories: Notícies

12/05/2017

IMG-20170512-WA0005Les i els alumnes de l’Institut Doctor Puigvert, del barri de Sant Andreu, s’han sumat a la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits! Davant de la necessitat d’augmentar les reserves de sang de Catalunya, l’estudiantat de l’institut ha organitzat una jornada de donació el proper

dijous 18 de maig

Durant aquest dia podreu trobar una unitat mòbil davant de la Biblioteca Can Fabra de Sant Andreu, des de les 10h fins a les 14h i des de les 17h fins a les 21h.

Els càlculs diuen que es necessiten 1.000 donacions diàries de sang per poder cobrir la demanda que es dóna a Catalunya. A més a més, i tal i com explica el Banc de Sang i Teixits, el més òptim és tenir una reserva de sang que pugui cobrir fins a 10 dies. Per tot això, és molt important mantenir una constància fluida en les donacions.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona celebrem que l’estudiantat del Doctor Puigvert hagi esdevingut actiu en aquesta campanya i s’hagi organitzat per poder-la fer possible! Ens veiem el proper dijous!

 

 

Contingut relacionat