Notícies

El CJB i les entitats estudiantils donen suport a les mobilitzacions proposades pels Consells d’Estudiants de les Universitats Catalanes

Categories: Notícies

21/09/2017

LOGOTIP_petitEl Consell de la Joventut de Barcelona i les entitats estudiantils que en formen part (Associació d’Estudiants Progressistes, Sindicat d’Estudiants del Països Catalans i Associació de Joves Estudiants de Catalunya) donen suport a les mobilitzacions proposades pels Consells d’Estudiants de les Universitats Catalanes (CEUCAT) expressades a la següent nota de premsa.

Aquestes convocatòries a la comunitat universitària s’han organitzat en motiu dels fets ocorreguts durant el dia d’ahir que, segons la nota, “vulnera principis fonamentals de la democràcia, basats en la separació de poders, les llibertats civils i la sobirania popular”. Des del CJB animem a tots i totes les estudiants a participar activament de les mobilitzacions!

Contingut relacionat