Notícies

Tres noves candidatures al Consell Escolar de l’INS Maria Espinalt

Categories: Consells escolars Notícies

13/11/2018

FullSizeRender-2A l’Institut Maria Espinalt, les candidates a Conselleres Escolars van posar-se en marxa el darrer dilluns 5 de novembre. Després de fer un petit passa-classes i treballar el tema a les tutories, s’han presentat al càrrec 3 persones. Les mateixes van rebre una petita formació per a clarificar les funcions de representació de l’alumnat al consell escolar i, tot seguit, van començar a treballar en la campanya.


Tots i totes van decidir quines estratègies volien seguir per fer difusió de la seva candidatura: elaboració de cartells, comunicació per correu electrònic, demanar el vot personalment, contacte amb la comissió de comunicació de l’institut, etc. Cadascú està elaborant la campanya amb la seva pròpia empremta i es donarà el tret de sortida a la mateixa el pròxim dilluns 19.

Ares Franch – Punt JIP del Districte de Sant Martí (jip_santmarti@bcn.cat)

 

Contingut relacionat