Notícies

L’INS Juan Manuel Zafra ja té candidatures al Consell Escolar!

Categories: Consells escolars Notícies

16/11/2018

zyvj2NA l’Institut Juan Manuel Zafra del Districte de Sant Martí s’han dut a terme diverses accions en relació a la campanya electoral al Consell Escolar.

Després de treballar el tema amb la dinamitzadora del Punt JIP (Jove, Informa’t i Participa!), han presentat candidatura tres estudiants de 2n i 4t d’ESO. Les tres persones candidates han recorregut a la dinamitzadora del Punt JIP per clarificar quines són les funcions de representació  de l’alumnat al Consell Escolar. (Pots consultar més informació clicant aquí). A més a més, també han rebut tota la informació necessària per a preparar i afrontar tot el procés electoral. D’aquesta manera, han començat a treballar en la concreció del programa electoral, l’eslògan i l’elaboració de la difusió de les diferents candidatures.

Ainhoa Giménez – Dinamitzadora del Punt JIP del Districte de Sant Martí (jip_santmarti@bcn.cat)

Contingut relacionat