Notícies

Quatre candidatures en plena campanya electoral a l’Institut Icària!

Categories: Consells escolars Notícies

16/11/2018

INS IcariaA l’Institut Icària del Districte de Sant Martí s’han iniciat diverses accions per tal de promoure la campanya d’eleccions del Consell Escolar.

El Punt JIP (Jove, Informa’t i Participa!) ha realitzat una xerrada informativa per l’alumnat interessat a presentar candidatura com al Consell Escolar del centre. Com a resultat de la jornada, tres joves de 3r i 4t d’ESO han presentat candidatura i han iniciat campanya com a candidates a representar l’alumnat del centre. S’ha començat a treballar en la concreció del programa electoral, l’eslògan i l’elaboració de la difusió de les diferents candidatures. El Punt JIP donarà suport durant tot el procés electoral.

Ainhoa Giménez – Dinamitzadora del Punt JIP del Districte de Sant Martí (jip_santmarti@bcn.cat)

 

Contingut relacionat