Notícies

Les candidates al Consell Escolar de l’INS Joan d’Àustria presenten una proposta comuna antimasclista!

Categories: Consells escolars Notícies

19/11/2018

IMG_3228A l’Institut Joan d’Àustria està en marxa la campanya per a les eleccions del Consell Escolar. Desprès que el Punt JIP (Jove, Informa’t i Participa!) realitzés un passa-classes a tots els cursos, 4 noies de 3r d’ESO s’han animat a presentar la seva candidatura!

S’està treballant amb elles les funcions del consell escolar, així com els drets i deures dels i les representants de l’alumnat. D’altra banda, s’han acordat diferents accions en les que el Punt JIP donarà suport per tal de fer difusió de totes les candidatures presentades. Finalment, i a partir d’aquestes trobades, ja ha sorgit la primera idea: un concurs contra les violències masclistes en motiu del 25N.

Ares Franch – Dinamitzadora del Punt JIP del Districte de Sant Martí (jip_santmarti@bcn.cat)

Contingut relacionat