Notícies

5 candidatures presentades a les eleccions de l’INS Manuel Carrasco i Formiguera!

Categories: Consells escolars Notícies

22/11/2018

L’Institut Manuel Carrasco i Formiguera no s’ha quedat enrere i compta amb un total de 5 candidatures preparades per les eleccions al Consell Escolar del seu Institut! Vols conèixer quins passos s’han seguit per a fer tota aquesta preparació?

foto2

Abans que res, el Punt JIP del centre va organitzar un passa-classes per tal d’explicar concretament quines funcions realitza el Consell Escolar del centre i quines responsabilitats tindran les persones que esdevinguin conselleres representants de l’alumnat al Consell. Com veieu, aquest passa-classes va ser tot un èxit, ja que 5 alumnes es van animar a presentar la seva candidatura!

Aquestes 5 persones candidates van disposar d’un espai dinamitzat pel Punt JIP per tal de preparar les seves campanyes electorals, que es van concretar en la creació de cartells i l’enregistrament d’unes falques per a cadascuna de les candidatures que s’emetran durant les estones de pati.

Desitgem molta sort a cadascuna de les persones candidates!

Laura Vantoldrà – Dinamitzadora Punt JIP Nou Barris (jip_noubarris@bcn.cat)

Contingut relacionat