Notícies

Coneix com s’han preparat les candidates al Consell Escolar de l’Institut-Escola Antaviana!

Categories: Consells escolars Notícies

22/11/2018

En el marc de la campanya per les eleccions al Consell Escolar, a l’Institut-Escola Antaviana ens hem posat les piles! Primerament, vam dur a terme un passa-classes informatiu per explicar amb detall què és el Consell Escolar i què implica ser representant de l’alumnat, tot promovent que algunes persones s’animessin a presentar-se com a candidates.

Una setmana després s’havien presentat un total de 7 persones candidates! Aquestes es van assegurar d’escoltar quines són les necessitats i millores proposades per la resta d’alumnes i, a partir d’aquí i en base a aquestes, van començar a preparar les seves campanyes electorals. Unafoto de les accions que es van dur a terme va ser preparar una falca per a cadascuna de les candidates per tal que es poguessin emetre per la ràdio del centre.

Per acabar, la següent i darrera setmana es van penjar diversos cartells i es va realitzar un altre passa-classes en el que cada candidatura va poder ser presentada.

El proper dimarts 27 de novembre tindrà lloc el dia de les eleccions. Des d’aquí desitgem molta sort a totes i cadascuna de les persones que s’han presentat com a candidates!

Laura Vantoldrà – Dinamitzadora Punt JIP Nou Barris (jip_noubarris@bcn.cat)

Contingut relacionat