Notícies

Primers passos per constituir-nos com a assemblea al nostre centre educatiu

Categories: Notícies

04/05/2020

guia

Comencem la setmana amb una nova actualització de l’Àrea de Recursos del Sortim de l’aula. Estem contentes de presentar-vos la Guia per Crear una Associació estudiantil!

Guia adequada per aquelles alumnes que us van rondant preguntes de l’estil: Quines possibilitats tenim per organitzar-nos al nostre centre educatiu? Volem constituir-nos com a assemblea d’estudiants però no sabem per on començar! Se’ns fa feixuga entendre tota la informació…

Esperem que aquesta guia us faciliti la tasca de constituir una assemblea estudiantil o, si més no, us convidi a reflexionar sobre les possibilitats d’organitzar-vos com a alumnat al vostre centre per reivindicar els vostres drets.

Com sempre, en cas de qualsevol dubte estem a la vostra disposició al següent correu: educacio@cjb.cat

 

Contingut relacionat