Notícies

80.000 estudiants es mobilitzen per defensar la democràcia

Categories: democràcia dret a decidir mobilització estudiantil referèndum Universitats per la República vaga d'estudiants

28/09/2017

unnamedAvui l’estudiantat català ha buidat les aules d’instituts i universitats per sortir al carrer a defensar el referèndum del proper 1 d’octubre. Les proclames en favor de la democràcia han estat una constant al llarg de tota la manifestació, que ha succeït sense cap incident al llarg de tot el recorregut, des de Plaça Universitat fins a la Plaça dels Països Catalans.
A l’acte d’inici de la manifestació s’han pogut sentir discursos pronunciats per representants de les diferents entitats que formen part de la plataforma Universitats per la República, la qual aglutina entitats de tot tipus (sindicats estudiantils, de treballadores, joventuts polítiques), així com el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes.
En acabar, l’organització ha repartit cartells entre les 80.000 assistents en defensa de la democràcia i del dret a decidir.

Contingut relacionat