Notícies

9 candidates presenten els seus discursos electorals a l’INS Front Marítim!

Categories: Consells escolars Notícies

23/11/2018

foto2 pixelA l’Institut Front Marítim del Districte de Sant Martí s’han presentat fins a 9 candidatures a les eleccions al Consell Escolar del centre!

Ahir dijous 22 de novembre es fa dur a terme la presentació de totes les candidatures. Aquesta presentació va tenir un format oral, ja que cadascuna de les persones candidates va disposar d’uns minuts per fer el seu discurs electoral davant de la resta d’alumnat de l’institut. Això ha facilitat que l’estudiantat conegui les diferents propostes plantejades i que, per tant, pugui exercir el seu vot amb sentit i reflexió.

Els discursos ban estar ben estructurats i plantejats, ja que gràcies al Punt JIP del centre totes les persones candidates van poder rebre formació prèvia sobre com concretar les seves propostes de canvi, com estructurar un discurs i com transmetre’l a nivell oratori.

foto1 pixelSi estàs llegint aquesta notícia i t’interessaria rebre formacions similars al teu centre tens dues opcions! Si ja disposes de Punt JIP al teu centre, ves directament a parlar amb les persones dinamitzadores i comenta’ls-hi. En cas que no disposeu de Punt JIP, pots sol·licitar a l’equip de direcció del centre que demani aquest servei a l’Ajuntament; és totalment gratuït! Per sol·licitar-lo, o bé demanar més informació, us podeu posar en contacte amb el CIAJ, Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (ciaj@bcn.cat).

La propera setmana es duran a terme les eleccions al Consell Escolar i desitgem molta sort a totes les persones candidates!

Ainhoa Giménez – Dinamitzadora Punt JIP del Districte de Sant Martí

 

Contingut relacionat