Notícies

A l’INS Valldemossa es presenten 5 candidats i candidates!

Categories: Consells escolars Notícies

05/12/2016

La setmana passada es van realitzar les votacions per a que l’alumnat escollís als i les representants del Consell Escolar.

A l’Institut Valldemossa tothom estava molt preparat per les eleccions, ja que durant el mes de novembre el dinamitzador del Punt JIP va realitzar una formació a les persones delegades i sotsdelegades per explicar-los què és el Consell Escolar. D’aquesta manera van poder participar de la difusió de les eleccions i promoure la importància d’aquestes en totes les aules.

1697445390_d7928750a9_b

Per una altra banda, també es va realitzar una formació a totes les persones interessades en presentar-se a les eleccions i, finalment, van sorgir cinc candidats i candidates! Podem assegurar que totes aquestes anaven ven preparades per afrontar les eleccions, i així ho demostra que totes elles van realitzar el seu cartell electoral i van fer un passa-classes per donar-se a conèixer i explicar per què volien ser escollides!Des del CJB desitgem molta sort i molts encerts a les persones que han estat elegides!

 

Contingut relacionat