Notícies

Després d’un 2020 ple de reptes, inaugurem el nou VCP!

Categories: Notícies

28/12/2020

Envoltades de dubtes, gels hidroalcohòlics i amagades rere una mascareta, aquest setembre vam decidir seguir endavant amb el projecte Visc, Convisc i Participo! que fa tants anys omple les aules de secundària amb dinàmiques del món del lleure. No ha estat un començament fàcil: equip nou, distàncies de seguretat, privació de material, mesures restrictives que canvien constantment… Tot i així, des del CJB hem optat per fer colzes i trobar la manera d’encaixar-ho tot i seguir donant eines als instituts per aproximar-se al món associatiu i fer de l’institut un espai més participatiu! 

Jaume Balmes 2B - 1

Actualment el projecte ha crescut i, en comptes de fer-se al 2n cicle de l’ESO, es divideix en els cursos de 2n i 3r, enfocant així el primer en la participació a l’institut i el segon en la participació al barri. Durant el passat mes d’octubre vam iniciar unes quantes línies, aquesta vegada amb joves del 2n curs d’educació secundària. I sabeu? Malgrat no poder veure-us la meitat de la cara, sabem que moltes ho heu gaudit i heu sortit amb més curiositat per saber com formar part de les decisions que es prenen al vostre institut.

Enguany hem fet un esforç per donar més sentit al projecte, i això ens ha portat a teixir més lligam i coordinar-nos amb els JIPS, ja que hi son presents tot el curs fent la feina que us venim a explicar. 

Juan Manuel Zafra 2B - 9El primer trimestre ha tingut un molt bon resultat malgrat els reptes que suposava una pandèmia. Tenim noves línies per iniciar al gener, i seguirem aprenent i afrontant la realitat que se’ns posi davant, us ho anirem explicant tot a través d’aquesta web que, per cert,  també la tenim en procés de remodelació. Teniu tot el material de les sessions i informació útil a l’apartat de recursos!

Ens veiem a les aules!

 

Contingut relacionat